Seminarier med Eric Pearl & The Reconnection Teamet erbjuds över hela världen

The Reconnection® – Principen är enkel och effekten är revolutionerande!

Det finns en läkande kraft som överskrider begränsningarna i människans förmåga och fantasi. Genom att öppna upp för det, utan förutfattade meningar, kan vi återskapa balans och harmoni i våra liv, och på det viset transformera våra kroppar, hjärtan, sinnen och själar på ett sätt som annars kan verka omöjligt.

Vem kan delta?
Läkare, Kiropratorer, Sjuksköterskor, Sjukgymnaster, Akupunktörer, Massörer, Kroppsbehandlare, Smärtspecialister, Rådgivare, Socialarbetare, Idrottare på elit och amatörnivå, Läkarforskare, och människor från livets alla stigar! Om du har ett personligt eller yrkesrelaterat intresse inom hälsa, personlig utveckling, andlig och/eller mänsklig potential — oavsett om du har en vårdbakgrund eller ej – så kommer du vilja delta i detta seminarium Reconnective Healing presentationer och seminarier erbjuds över hela världen. Detta är ditt tillfälle att delta i ett Reconnective Healing seminare och workshop med Eric Pearl och The Reconnection, lyssna till den fantastiska historien om hur denna healinggåva kommit fram … och aktivera din förmåga att bli en healer!

 Utbildningar hålls runt om i världen hela tiden och vi hoppas att Eric kommer tillbaka till Sverige snart, senast var han här i mars 2016 där du kan läsa lite mer om vad utbildningarna innehåller:

Reconnective Healing Utbildningarna

Eric Pearl och The Reconnection till Sverige i Mars 2016

11-15 mars 2016 kommer upphovsmannen till Reconnective Healing®, Dr Eric Pearl, och The Reconnections internationella lärarteam till Stockholm.

Eric Pearl kommer att hålla föredrag som är öppen för alla som är intresserade av att veta mer och hålla utbildningar.

Reconnective Healing är tillgängligt för alla, inte bara för några få utvalda. Det är en kraftfull form av healing som alla kan lära sig, oberoende av tidigare bakgrund, utbildning och religiös åskådan.

Reconnective Healingfrekvenserna har blivit dokumenterade vetenskapligt, och visat sig ha en positiv hälsoeffekt. Genom att delta i de omarbetade och förnyade utbildningarna kan du lära dig få tillgång till de här frekvenserna för din egen skull, och för att dela med dig till andra.

Medicinens framtid handlar om energi, och Reconnective Healing ligger definitivt i framkant när det gäller framtidens energi-hälsovård.

 

Utbildningarnas upplägg:

Öppen föreläsning för alla som är  intresserade:

Essence of Healing (ingår i Nivå I)

Nivå I: ”The Essentials of Reconnective Healing Training Program”

Grundläggande utbildning för alla som önskar veta mer om Reconnective Healing, som möjliggör ett liv i balans bestående av hälsa och välmående. Du lär dig bli medveten om, och hur du får kontakt med, Reconnective Healingfrekvenserna.

Fokus vid Nivå I ligger på att ge deltagaren en genuin upplevelse av hur det här arbetet kan hjälpa dem att vara i samklang med sin sanna essens i vardagen, och hur de kan använda Reconnective Healingfrekvenserna för egen del.

Höjdpunkter som Nivå I innehåller:

*Bli medveten om ”Reconnective Healingfältet” som omger dig
*Få kontakt med Reconnective Healingfrekvenserna
*Utforska Healing utan handpåläggning
*Lär dig självhealing
*Utforska din nya förståelse för energi
*Inför Reconnective Healing i din vardag
*Lär dig om forskningen och filosofin bakom Reconnective Healing

Nivå II: ”Reconnective Healing Foundational Practitioner Program”

En intensivutbildning som utforskar Reconnective Healing djupare samtidigt som du tränar dig inför att kunna stå på egna ben med möjlighet att driva din egen mottagning och att som Foundational Reconnective Healing utövare kunna hjälpa andra med dina tjänster.

Fokus vid Nivå II ligger på att ge dig de verktyg som behövs för att bli en trygg, professionell utövare med djupare kunskaper i arbetet, som värdesätter filosofin och har viljan och kapacitet att öppet dela och vara en ambassadör för Reconnective Healing inför andra. En omfattande utbildning med syftet att varje utövare ska bli ordentligt förberedd i att förmedla arbetet till andra och innehåller de mest aktuella och relevanta metoderna för hur man bygger upp sin egen praktik inklusive grundläggande kunskaper i presentation för att kunna presentera arbetet officiellt. Nivå II fyller dig också med en större förståelse för arbetet eftersom det överlag innehåller fler och mer kraftfulla övningar av olika slag.

Höjdpunkter som Nivå II innehåller:

*Få kontakt med det fält av energi, ljus och information som du omges av
*Möjligheten att utföra en professionell Reconnective Healingsession under vägledning av Eric och vårt lärarteam
*Lära dig hur du med säkerhet presenterar och diskuterar arbetet med andra
*Dela din healingberättelse med andra
*Få de verktyg du behöver för att starta eller expandera din mottagning eller nuvarande yrkesverksamhet inom hälsa
*Lära dig marknadsföringsstrategier för att fortsätta utöka din kundkrets
Fördjupad information om forskning och filosofi

Till kurser och anmälan: www.TheReconnection.com

Läs mer om de olika kurserna hitta alla kurser och seminarier i världen: https://store.thereconnection.com/product-category/general-programs/
(På engelska du kan välja svenska som språk i högra hörnet men i skrivande stund är  översättningen inte fullständigt färdig.)

Information för gamla utövare: http://www.thereconnection.com/reconnective-healing-foundational-practitioner-information/
För de utövare som är utbildade i de kortare gamla nivå I/II programmet och under de två övergångsåren ännu inte uppgraderat sin status med de två ytterligare utbildningsdagarna erbjuds denna rabatt om du vill få den professionella titeln Foundational Practitioner of Reconnective Healing™:
https://store.thereconnection.com/product/march-11-15-2016-stockholm-legacy-combo/

För ytterligare information vänligen besök: www.TheReconnection.com