Passa på att gå en Semi -privat Nivå 3 kurs med Ronen Levy, Associerad Instruktör i The Reconnections team.

Är du Reconnective Healing Utövare och vill ta nästa steg och även kunna erbjuda The Reconnection är detta ett utmärkt tillfälle att kunna lära dig denna omfattande process i en mindre grupp:)

Plats:Axelsons Gymnastiska Institut, Gästrikegatan 10-12, 113 62 Stockholm

Tid: 9:00-18:00

Pris: 7590:- ink moms

Förkunskapskrav: Obs! Du behöver fullgjort Nivå I/II seminariet och genomgått din egen The Reconnection för att medverka i Nivå III.

Anmälan och mer information: Susanne Ankarkrans 0733-897 333 susanne@rhstockholm.se

 

Om kursen Nivå III The Reconnection:

Ursprungligen var meridianerna (som också kallas för akupunkturlinjer) i människans kropp kopplade till det nät av energilinjer som omger jorden och som korsas t.ex. vid vissa kända kraftplatser som Machu Picchu och Sedona. De här linjerna var avsedda att fortsätta ut från jorden och sätta oss i kontakt med ett långt större nät av energilinjer och därmed också med hela universum.

Var och en av våra kroppar innehåller sin egen uppsättning energilinjer och -punkter, och trots att de här linjerna är mycket svagare nu är vad de än gång har varit fungerar de fortfarande som vår förbindelselänk till universum: en kanal som möjliggör vår kommunikation av energi, ljus och information mellan det stora och det lilla, makrokosmos och mikrokosmos, universum och mänskligheten.

En gång i tiden hände det sig dock att mänskligheten förlorade kontakten med de här linjerna och gick miste om sin naturliga kontakt med universum, så att vår tidigare mycket snabba och expansiva utveckling stannade av. THE RECONNECTION för in ”nya” axitonala linjer som sätter oss i kontakt med en mer kraftfull och utvecklad nivå än någonsin tidigare. De här linjerna är en del av ett tidlöst nätverk av intelligens, ett parallellt dimensionssystem som rymmer en energi som är fundamental för den mänskliga kroppens förnyelsefunktioner.

På den här kursen får du lära dig att ta in och aktivera dessa nya linjer. Denna aktivering sätter igång ett utbyte av ljus och information, en aktivering av DNA-strängarna och en ”återinkoppling” av strängarna (simultana – eller parallella – existensplan).

Det här är din möjlighet att genomgå nivå III-kursen i en mindre grupp och få personlig undervisning i att utföra The Reconnection. Det finns mer tid till att få individuell hjälp och få ingående svar på så många av dina frågor som tiden tillåter. Detta unika kursupplägg ger dig den sällsynta möjligheten att lära dig The Reconnection med bara två dagars fokuserad och stödjande undervisning.