Jag har jobbat som utövare av The Reconnection® sedan  2009 och är även certifierad  i de gamla utbildningssystemet där certifieringen var frivillig.

The Reconnection® består av över 100 punkter och linjer  och det är därför viktigt att du som kund ska känna dig trygg med att du har en professionell utövare. Sedan 2014 krävs de att man genomgår ett certifierings test för att visa att man håller en perfekt standard vart annat år. I September gjorde jag mitt certifierings test hos Camilla Hosenfeld och jag fick precis certifikatet:-) som gäller till 22/9-2018.
Läs mer om The Reconnection här: https://rhstockholm.se/the-reconnection/

tr_certificate_sida_1_2016_2018_webb

I Tidigare utbildning och certifiering:
I januari -09 reste jag till Norge på Nivå III för att kunna erbjuda The Reconnection® som för alltid återkopplar dig till dessa frekvenser av ljus och information. I oktober -09 fortsatte jag fördjupa mig under The Reconnection:s årliga Master konferens: Science, Consciousness & Healing i Los Angeles där jag även passade på att Certifiera mig.
I september 2010 antogs jag till Mentorprogrammet i Los Angeles och blev 2011 inbjuden till att bli Lärarassistent på The Reconnections seminarier och officiell Mentor till utövare där man blir grundligt testat innan man blir antagen. Jag har nu deltagit i dussin-talet seminarier som lärarassistent på The Reconnection:s seminarier runt om i världen och har även arbetat som mentor och med  uppfriskningskurser för utövare här i Sverige. Efter en intensiv och givande tid valde jag i början av 2014 valt att trappa ned lite genom att släppa mentor och lärarassistent yrket men fortsätter som utövare. De gav mig tid och möjlighet att utveckla och fördjupa mig i de som ledde fram till att jag nu även arbetar som Universella Kommunikatör™

I september 2014  uppdaterade jag mig till The Reconnections nya uppgraderade professionella standard både till ”Foundational Practitioner of Reconnective Healing™ samt  The Reconnection-Certified Practitioner™. Då jag redan var certifierad i de gamla systemet står både de första och den senaste certifierings datumet  på Cerifikatet för 2014.
jag förnyade mitt The Reconnection-Certified Practitioner™ i september 2016 för Camilla Hosenfeld.
( Ska sedan 2014 förnyas vartannat år för att visa att man håller professionell standard)