Mediala tjänster

Medial Vägledning ( ändrat personnamnen)

Information innan frågor ställts:
Anna: Susanne är väldigt lugn och harmonisk. Hon inger en känsla av försiktighet och väldigt tydlig som jag
tycker om. Hennes vägledning var super bra! Tyckte verkligen om den!

Sara: Jag har fått vägledning förut. Susanne förklarade väldigt professionellt, tydligt och tryggt.

Helen: Susanne tog på pricken upp min situation som den är idag och vad jag behövde veta.

Petra: Jag tyckte informationen var mycket korrekt. Mycket intressant information. Precis det jag behövde höra
just nu. Mycket intressant att få veta.

Linn: Jag är jätte nöjd. Hon gav ett säkert professionellt intryck

Frågor:

Anna: Specifikt och tydligt. Jag går ju hem klarare i huvud och hjärta. Vet vad jag behöver göra och hur jag ska
gå vidare. Mycket av det hon pratade om hade jag på känn och det här var som ett kvitto. Tack!
Ann: Jag hade många frågor och hade gärna pratat längre, men eftersom jag är som jag är just nu ville jag
inte ta för mycket tid av Susanne.
Sanna: Vägledningen och svaren på mina frågor kändes väldigt sanna för mig. Det var över förväntan! Kände
tydligt att Susanne lyckades förmedla att kommunikationen till största del stod mellan mig och mina guider. Tog
gott om tid till varje fråga och fick veta det jag behövde veta innan vi gick vidare.
Helena:Jag hade skrivit ner de frågor jag ville ha vägledning i innan sessionen dock behövde jag aldrig
ställa dem då de blev besvarade ändå. Klockrent.
Therese: Jag tycker att jag fick mycket bra svar på mina frågor. Jag kände mig helt nöjd.
Maria: Samma här, hon samtalade med säker röst och visade sig trygg i det hon höll på med. Jag är jätte
nöjd.
Slutkommentar:

Anna: Har inte så mycket att säga än BRAVO! Att hon följer ”känslan” och bara låter det flöda. Jag blev väldigt
inspirerad av hennes sätt att jobba.
Jenny: Lugn, trygg
Ann: Säker och trovärdig
Angelina: Väldigt skicklig, tydlig med hur allt fungerade. Gav ett Lugnt, sympatisk intryck.
Karin: Kan bara säga KLOCKREN och mycket kompetent.
Eva: Jag tyckte att informationen var tydlig. Jag tyckte att UK var säker på sig själv. Mycket duktig på ett
övergripande sätt.
Lill: Jätte duktig.

Reconnective Healing® och The Reconnection®

Kom ihåg att även om vissa registreringar m.m. är vanliga är varje session unik. 3 människor kan komma med samma symptom… en kanske får en känslomässig healing, den andra, en fysisk healing och den tredje en andlig healing. Eller på flera nivåer…
Likaså är inte en fysiskt kraftfull session bättre eller sämre än en session i stillhet. De är helt enkelt bara olika. Jag var därför länge lite tveksam på att lägga upp klientreferenser då alla sessioner är unika så att du inte förväntar dig exakt samma upplevelse och ”effekt” som någon annan har fått men eftersom många ändå vill veta mer har jag bestämt mig att dela några klientupplevelser/kundreferenser.
Kom ihåg att varje session är unik och designad för vad Gud/universum/Livskraften anser är mest lämpligt på din livsväg just nu. Det finns ingen möjlighet att förutspå vad som kommer att ske för dig annat än att prova och se själv. Dessa upplevelser är alltid från Gud, Universum eller Kärleken vilket ord du än föredrar där jag enbart är inbjuden i processen som katalysator.
Sedan jag blev utövare har jag mött 100-tals klienter och de är med stor glädje och tacksamhet jag får vara en del i att låta människor uppleva dessa allomfattande frekvenser som transcenderar de vi tidigare känt till.

Här är några brev till mig från några klienter ( en del namn kan vara ändrade publicerat med tillåtelse såklart)
______________________________________________________

Reconnective Healing

”Men men men:) efter mina tre gånger hos dig så blev jag frisk:) ”Hej Susanne!
Hoppas allt är bra med dig!?
Hoppas du minns mig, jag var hos dig 3 gånger i börja på december.
Jag har tänkt att skriva till dig flera gånger med det händer hela tiden någonting med mig så jag känner att jag vill vänta och få med det också. Men nu får jag skriva och sen får jag helt enkelt uppdatera:)

Jag minns inte riktigt hur mkt jag berättade för dig, men jag hade ju problem med magen. Kunde knappt äta någonting. Och läkarna sa att jag är född med försvagade tarmar vilket gör att jag aldrig kommer kunna äta vanlig mat.
Men men men:) efter mina tre gånger hos dig så blev jag frisk:) jag kan idag äta precis vad jag vill:) har inga problem med maten längre. Känner aptit och får inte ont.
Lider fortfarande av panikångesten, vilket gör att jag har lite svårt att gå ut och åka kommunalt. Men jag drömmer nästan varje natt om hur jag är fri och klarar av att ta mig överallt. Så nånting håller ju på att hända hela tiden. Jag tror att problemet nu är att jag är frisk, men att min kropp efter 10 år är van vid ett visst beteende så jag får helt enkelt lära upp den igen.
Men jag funderar på om jag ska komma till dig en gång till för rädslans skull eller inte!? Vad säger du?

Jag är så oerhört tacksam för all hjälp!! Jag känner som att jag fått en ny chans i livet. Helt underbart!! Nu kommer allting att bli bra.
Har berättat för alla mina vänner och familj hur du hjälpt mig och 1 av mina bästa vänner och hennes mamma kommer att boka tid hos dig inom kort.

Tack för att du finns!!

Kram Sara
——————————————————————————————————

”Jag bokade 3 healingsessioner, varav de två sista var påtagligt transformerande. Den ena på ett själsligt plan och den andra genom att mina hjärtbesvär omedelbart upphörde. ”
Tredje healingsessionen:
För en gångs skull slappnade jag av, såtillvida att jag inte försökte gå in och korrigera olika symptom, obehagligheter, ta till strategier för att slippa uppleva rädsla osv. Jag som så länge bett om hjälp att få överlämna mig till Gud, till en högre kraft, att bli ett med Gud. Men jag har ändå inte överlämnat mig. I dag inser jag att det var för att jag trodde att själva överlämnandet skulle ha en helt annan form.

Men det jag upplevde i dag var något helt annat. Det var en helt ny upplevelse. Som en helt ny värld. Denna frid jag upplevde trots gamla smärtor som gjorde sig påminda i min kropp av och till, var en helt annan. Emellanåt befann jag mig i ett ”rum” som var liksom tomt. Det var inte likgiltigt, men det var tomt på emotioner. En oerhört lättnad.

Det ryckte i ögonen under olika perioder och så även efter själva sessionen. Trots att jag har läst om att sådant ofta inträffar, blev jag förvånad, då rörelserna var så snabba och intensiva. Det var stor aktivitet i tarmarna emellanåt, varmt under fotsulorna, och då och då ville mitt vänstra ringfinger rycka.

Jag lade märke till att så snart jag bara tillät mig att slappna av tillräckligt kunde jag registrera att det pågick någon form av aktivitet i kroppen och så snart jag bara spände mig lite grann, avtog det.

Samtidigt som jag förstod detta andades liksom kroppen ut. Ja, det var en stor fysisk utandning, men det var inte jag som bestämde mig för att andas ut, utan kroppen gjorde det själv. I samma utandning upplevde jag ett lugn i kroppen och lade samtidigt märke till att den konstanta hjärtklappning jag hade haft i flera månader försvann. Jag minns att jag tänkte att det inte var så konstigt eftersom jag legat på en behandlingsbänk närmare en halvtimme och slappnat av. Men lugnet bestod även efter healingsessionen.

Fylld av tacksamhet, ödmjukhet och förundran gick jag hem med tårarna rinnande nedför mina kinder.

Väl hemma tog jag blodtryck och puls. Nu var pulsen nere på 65. Blodtrycket glömde jag skriva ner. Jag hade på senare tid tagit för vana att mäta blodtryck och puls vid flera tillfällen per dag, för att förhoppningsvis försöka finna ut vad som förvärrade eller förbättrade situationen. Blodtrycket hade legat mellan 130-145/90-100 under de senaste månaderna och pulsen brukade ligga mellan 80-120, vilket ledde till att jag blev trött och andfådd bara av att sitta ner på en stol.

Den här upplevelsen skrev jag ner direkt efter att jag hade fått healingen. Ja, jag brukar för det mesta sätta mig ner och skriva efter att ha varit med om något som jag tror kommer att förändra mitt liv, då min medvetenhet om det som händer, eller har hänt, liksom kommer fram och visar sig under tiden jag skriver.

I dag, 4 månader senare inser jag att den här historien kan vara till nytta för andra och jag vill gärna även berätta att både blodtryck och puls har förblivit normala, hjärtklappningen och andfåddheten har hittills hållit sig borta och det lugn som sköljde över mig under själva healingen har bestått och på något vis även djupnat inom mig.
Madeleine
————————————————————————————————————-
En Reconnective healing klient som gick vidare och utbildade sig hos Eric Pearl till Reconnective Healing Utövare
”Hej!var så glad när min utbildning var klar att jag nästan börja gråta ´vill bara tacka dig! detta har förändrat mitt liv och gjort mig till en bättre människa!hoppas allt är bra med dig? mvh Mattias”

The Reconnection

Utlåtande från mitt Certifierings test för The Reconnection-Certified Practitioner™
”I did Susanne her credential session. That means she did an exam. The Reconnection she showed me was absolutely perfect. Nothing can be added to perfection. The focus and elegance was very inspiring!
Nadia Van Ramm
Mentor & Teaching Assistant in The Reconnection international  teaching team.
fritt översatt:
Jag gjorde Susanne hennes certifierings test. Det betyder att hon gjorde en examineringsprov. Den The Reconnection session hon visade mig var helt perfekt. Ingenting kan läggas till fulländning. Hennes fokus och elegans var mycket inspirerande!
Nadia Van Ramm
Mentor och lärarassistent i The Reconnections internationella lärarteam.

”min depression är som bortblåst, ok jag känner mig fortfarande ganska skör, men jag befinner mig just nu i ett otroligt lyckorus. Och egentligen så inträffade det nog ganska snart efter att jag fick träffa dig. I alla fall så är jag så mycket gladare nu och känner mig flera kilo lättare i själen.”Nadia Van Ramm

Det är idag 5 veckor sedan jag var hos dig och fick min Reconnection och jag lovade dig att jag skulle höra av mig och berätta om jag upplevde någonting efter det.

Och nu kan jag berätta att jag har gått och väntat på att någonting skulle dyka upp. Men det som har hänt är att min depression är som bortblåst, ok jag känner mig fortfarande ganska skör, men jag befinner mig just nu i ett otroligt lyckorus. Och egentligen så inträffade det nog ganska snart efter att jag fick träffa dig. I alla fall så är jag så mycket gladare nu och känner mig flera kilo lättare i själen. Det känns även som att det onda i axlar och armbågar börjar ge med sig, äntligen!

Något annat som inträffade här i början på veckan och som fick mig att fundera lite var att jag vaknade kl 2 på natten av att min dator, som jag har i sovrummet, gick igång alldeles av sig själv. Det har verkligen inte hänt tidigare. Det var bara jag hemma. Dagen därpå stod jag i köket med Peter, min son, och då började mikron pipa alldeles av sig själv. Det har heller aldrig hänt tidigare. Peter sa att han trodde att det har börjat spöka hemma hos oss.

Efter det här så började jag fundera över min kyl/frys. För några veckor sedan så lät den så konstigt så jag trodde att den höll på att gå sönder. Jag fick halvpanik med tanke på all mat jag har i frysen, så jag gav mig själv köpstopp och började äta ur frysen. Men nu efter några veckor så låter den normalt igen…
Sen började jag undra varför egentligen min mobil hade fått något frispel och skickat iväg en massa sms till min gamla arbetsgivare. Som tur var till ett vanligt telefonnummer, så de har förhoppningsvis inte märkt någonting. Först trodde jag att den hade kommit i kläm på något sätt i min väska, men det stämde inte alls i tiden och de var ivägskickade bara sekunder emellan och de var många, minst 15 stycken. Min utkorg sparar max 15 st. sms och den var full… Så en del konstigt har ju faktiskt hänt.

Igår kväll fick jag för mig att jag, fast jag var trött, skulle läsa lite i Eric Pearls bok. Jag bläddrade på måfå och såg ett namn, bläddrade vidare ett tag och tänkte men oj, det namnet har jag sett någon annanstans. Försökte bläddra tillbaka men kunde inte hitta sidan. Slog ihop boken och öppnade den igen. Och ta-daa, där var sidan! Caroline Myss och hon kommer till Hasseludden den 24-26/9. Blev lite nyfiken. Vet du någonting mer om henne eller du kanske ska dit?

Sen det här tjutet i öronen. Jag kommer inte ihåg hur länge du sa att det hade hållit på för dig. För mig så har det bara blivit starkare och nu låter det som om man snart skulle kunna få in rätt kanal, typ på en gammal radio. Det är väl övergående hoppas jag. Kyla kan även komma krypande uppöver armarna och den pirrande, stickande, brännande känslan i händerna kommer och går.

I alla fall så är jag jättetacksam för att du har hjälpt mig. Jag vet att du inte tycker att det är du som har gjort någonting, men för mig är det ju så. Det var ju i alla fall du som förmedlade det hela och jag ser med spänning, iver och lust fram emot livet nu. Det gjorde jag inte för 6 veckor sedan.

Så tusen tack Susanne och kramar i massor till dig!

Hälsningar
Maria

———————————————————————————————————
Efter första sessionen, reste hon sig upp och sa” Nu kan jag acceptera min partners död” dagen efter den andra sessionen kom hon glädjestrålande och krama om mig och berättade att hon var smärtfri efter närmare 30 år med ryggsmärtor”

Läs Lets egna ord:
Hi, my name is Iet, I am 56 years old, a widow since april of this year after a marriage of ten years.
I always told everyone, excluding my wife, that I am healthy enough to do my job as an financial administrator at my own business.

During the first session, I got the realization that everything that happened the last year was ok and I got a feeling of rest and total acceptation of all of this.

The morning after the first session I realized that I had sleep the whole night in a bed that was not mine, normally I can’t sleep than, because I can’t lie down in a for me happy way, and I was getting out of the bed without low back pain. I couldn’t remember when that happened the last time. During the day I did also have no pain.

In session 2 I saw beautiful things, things that gives me peace and rest and that there is a live and a mission for me in the future and that I can do thinks I thought I will never be able to do again.

Now I am walking 3 times a day about 2km with my little dogs, I wasn’t able again to do this since about 1 year, again. And I’m able to do more things at home than before, for example I can clean my house by myself, I can stand in the kitchen for a longer time without sitting down during the cooking.
At the age of about 27-28, I had a lot of low back pain and pain in my left leg. I was working as an X-Ray nurse, my boss a X-Ray dr. told me to go to his friend, an neurologist in the same hospital. They made X-Ray’s and did several test.

He told me that he thought that I must have a lot of headache, that was correct, because my vertebra wasn’t standing in one line and some of them were grown together in a wrong position.
What to do? First I had to situated for at least 6 week in bed at home. Ok and then? Then the pain should have been gone.

In that time I was living alone, so I had a problem, but my parents and good friends came several times a day to help me. After several weeks the pain was gone. I was allowed to go to work again.
But 3 or 4 months later is was back and I had to lay down again.

At the age of 32 it was back again. New X-rays, new tests. No work again. Then they told me that 2 of the lower vertebra were pushed together, and that I had a vertebra too much. A nerve was between it and that they couldn’t do nothing for me, they couldn’t operate this. Physiotherapy was the only thing and that should be help and that I had to be happy when this 2 vertebra would grown together because the pain would be gone then. I ask if I could work with this. The answer was no, that you can forget, the work you do. I should be very careful otherwise I would end in a wheelchair in some years.

I felt like my live was over, this was something, I couldn’t accept. I asked a friend of mine, a Dr in mental health to help me, to learn to accept. I learned it, but I also told myself, that wheelchair, not yet. I got physiotherapy 2 times a week. I have been a year at home than the hospital had other work for me, as an financial administrator. A year later I lost my job, because I wasn’t able to sit the whole day.

Mental it was very, very difficult to accept that I could not get work somewhere because I was just 35 and not able to accept that. Then I decided to start study at home to get my license so that I could start my one business as a financial administrator.

At that time I had a very low income so I helped kids with their homework so I was able to stay in my own home.

After this study, I did the education of Avatar, in 1994. There met my later wife the first time. A year later at a meeting again. She learned me to live with this problem and learned me to walk again longer than 5 min. She was a physiotherapist and give me therapy whenever I needed.

At the end of 1995 we lived together in her home, because she wasn’t able to work somewhere else. I started my business again in a new place and I had I job in a firm to have income. But that was no success I had to sit the whole day and that was not possible about the pain.

I had to lay down again for several weeks. After that I decided to work only in my own business because then I could work when I was able to do.
2000 we married en Yvonne ended working in her own business at the age of 55. I was the only patient she had after that time. In that time we build a new home together, al was made so when I had to sit in a wheelchair I could do everything by my own.
2005 Yvonne get long cancer, we moved in to another home without stairs because she wasn’t able to get up and down the stairs. I was able to do with a lot of pain all thing to make her life as good as possible. Our new home was also made for wheelchair use. Yvonne need it earlier than me. April 2010 she died.

The Reconnection, has taken away my low back pain and learned me that I can live without help, it has taken away my fear that I have to sell my home and my fear who to do this without the help of Yvonne.

I have not told my doctor yet. But I do not take my medication anymore for the low back pain.

 

Mentoring/ uppfrisknings kurs:

”Hade höga förväntningar och kursen svarade absolut till förväntningarna. Informerande, goda tydliga svar på frågorna”

”Jättebra! Susanne får fram filosofin och skönheten med Reconnective Healing på ett superbt fint sätt”

”Mycket inspirerande och bra! ”

”Informativt på många sätt en kursledare som inte bara kan det hon lär ut utan också gör de med passion”

”Bra övningar. Bra med plats för frågor. Du är kunnig och ödmjuk= bra kombination”