Seminarier med Eric Pearl & The Reconnection Teamet erbjuds över hela världen.

Nytt datum 2-3 oktober 2021
 2021 hålls The Catalyst – i Stockholm 😀
Med Sara Jansson & Guglielmo Poli
För mer information: https://mailchi.mp/0921952e97f1/r22zwivfn2

The Reconnection® – Principen är enkel och effekten är revolutionerande!

Det finns en läkande kraft som överskrider begränsningarna i människans förmåga och fantasi. Genom att öppna upp för det, utan förutfattade meningar, kan vi återskapa balans och harmoni i våra liv, och på det viset transformera våra kroppar, hjärtan, sinnen och själar på ett sätt som annars kan verka omöjligt.

Vem kan delta?
Läkare, Kiropratorer, Sjuksköterskor, Sjukgymnaster, Akupunktörer, Massörer, Kroppsbehandlare, Smärtspecialister, Rådgivare, Socialarbetare, Idrottare på elit och amatörnivå, Läkarforskare, och människor från livets alla stigar! Om du har ett personligt eller yrkesrelaterat intresse inom hälsa, personlig utveckling, andlig och/eller mänsklig potential — oavsett om du har en vårdbakgrund eller ej – alla är välkommna. Detta är ditt tillfälle att delta i ett Reconnective Healing kurs eller onlinekurs med Eric Pearl och The Reconnection temet, lyssna till den fantastiska historien om hur denna healinggåva kommit fram … och aktivera din förmåga att bli en healer!

Reconnective Healing Utbildningarna

Reconnective Healing är tillgängligt för alla, inte bara för några få utvalda. Det är en kraftfull form av healing som alla kan lära sig, oberoende av tidigare bakgrund, utbildning och religiös åskådan. Reconnective Healingfrekvenserna har blivit dokumenterade vetenskapligt, och visat sig ha en positiv hälsoeffekt. Genom att delta i de omarbetade och förnyade utbildningarna kan du lära dig få tillgång till de här frekvenserna för din egen skull, och för att dela med dig till andra. Medicinens framtid handlar om energi, och Reconnective Healing ligger definitivt i framkant när det gäller framtidens energi-hälsovård.

Utbildningarnas upplägg:
Nyhet sedan april 2017 är att nivå 1 ges som onlinekurs. Vid vissa tillfällen finns den som både onlinekurs och på plats.

Kort kan man säga att de finns 3 olika steg:
Nivå 1: ”The Portal” För dig som är nyfiken och vill lära dig mer om detta för egen del och till husbehov. Detta steg är för alla.
Nivå 2:” The Catalyst” För dig som vill fördjupa dig ännu mer och för dig som vill bli professionell utövare av Reconnective Healing.

”The Reconnection certified” – program ( tidigare nivå 3) För dig som jobbat ett tag som utövare och vill fördjupa din förståelse och lära dig utföra The Personal Reconnection.

Reconnective Healing Nivå I Kurs ”The Portal” ,
Online
”The Essentials of Reconnective Healing ”

Grundläggande utbildning för alla som önskar veta mer om Reconnective Healing, som möjliggör ett liv i balans bestående av hälsa och välmående. Du lär dig bli medveten om, och hur du får kontakt med, Reconnective Healingfrekvenserna.

Fokus vid Nivå I ligger på att ge deltagaren en genuin upplevelse av hur det här arbetet kan hjälpa dem att vara i samklang med sin sanna essens i vardagen, och hur de kan använda Reconnective Healingfrekvenserna för egen del.Online Nivå I är ett åtta avsnitt anpassat kursprogram som kommer att introducera dig i Reconnective Healings fullhet- en ny och utvecklad nivå av hälsa, balans och mänsklig potential som inte kräver några komplicerade tekniker eller ritualer.

Höjdpunkter som Nivå I innehåller:
Tillsammans kommer vi att täcka ämnen och moduler, inklusive:

  • Att lära sig att lyssna med en ny del av våra själva
  • Entrainment ( instämning) med frekvenserna
  • Förstå vetenskapen av Reconnective Healing
  • Utmana tro, uppfattningar och förväntningar
  • Läkning och framtidens hälsovård, inklusive Life Progress ™
  • Att lära sig känna / lyssna på frekvenserna
  • Visdom och återkoppling av våra liv
  • Efter framgångsrikt avslutad kurs kommer du att vara berättigad att delta i en fysisk veckosluts kurs.

Finns på engelska, franska, tyska, spanska, portugisiska, rumänska, italienska och tjeckiska
https://www.thereconnection.com/the-portal

The O.N.E. Experience
= The Portal + The Catalyst
(Nivå 1+2 ihop)


Upplev ”O.N.E” OBSERVERA • NOTERA • UPPLEV

https://www.thereconnection.com/one-x

Denna version där du startar med Online kursen och sen fortsätter på plats ( nivå 2) i ett paket.

Nivå II: ”The Catalyst”, (På plats)
”RH Foundational Practitioner Program”

En intensivutbildning som utforskar Reconnective Healing djupare samtidigt som du tränar dig inför att kunna stå på egna ben med möjlighet att driva din egen mottagning och att som Foundational Reconnective Healing utövare kunna hjälpa andra med dina tjänster.

Fokus vid Nivå II ligger på att ge dig de verktyg som behövs för att bli en trygg, professionell utövare med djupare kunskaper i arbetet, som värdesätter filosofin och har viljan och kapacitet att öppet dela och vara en ambassadör för Reconnective Healing inför andra. En omfattande utbildning med syftet att varje utövare ska bli ordentligt förberedd i att förmedla arbetet till andra och innehåller de mest aktuella och relevanta metoderna för hur man bygger upp sin egen praktik inklusive grundläggande kunskaper i presentation för att kunna presentera arbetet officiellt. Nivå II fyller dig också med en större förståelse för arbetet eftersom det överlag innehåller fler och mer kraftfulla övningar av olika slag.

Den här oförglömliga levande upplevelsen är där du kommer att fördjupa dig i frekvenserna på nära håll och personligt med Dr. Eric Pearl, Jillian Fleer och de internationella lärarteamet.

Höjdpunkter som Nivå II innehåller:

Få tillgång till fältet av energi, ljus och information som omger dig

 • Möjlighet att utöva en professionell Reconnective Healing session
 • Lär dig hur du presenterar och diskuterar det här arbetet med andra med självförtroende.
 • Dela din egen helande historia
 • Få verktyg för att starta egen praktik..
 • Inkorporera detta arbete för att utöka din nuvarande praktik.
 • Lär dig marknadsföringsstrategier för att bygga din kundkrets
 • Utökad Hands-off Healing och självläkning
 • Holografisk healing.
 • Avancerad distans healing.
 • Forskning och filosofi på djupet.

Denna två-dagars nivå II: Reconnective Healing Foundational Practitioner Program ™ betonar ditt ägande av arbetet och hur du förbereder dig för att erbjuda Reconnective Healing som ett yrke. Den här avancerade träningen kommer att omfatta övningsmoduler med koncentrerad bordstid, hur man utövare distanshealing och en fördjupad förklaring av vetenskapen och filosofin som är Reconnective Healing. Du kommer att få möjlighet att fråga Eric Pearl och vårt internationella lärarteam om dina specifika frågor om att bli en Foundational Practitioner of Reconnective Healing.

Detta program är utformat för att hjälpa dig att starta din nya praktik och erbjuda Reconnective Healing i ditt samhälle. Om du redan har en befintlig hälsopraktik lär du dig hur du kan inkludera Reconnective Healing i den.

Nivå II Förkunskapskrav:

 • Framgångsrikt genomförande av nivå I-utbildningsprogram (Online eller Live in person)
 • Ha fått din Reconnective Healing session from a Foundational Reconnective Healing i person ** Observera att vårt erfarna team av utövare / lärarassistenter är tillgängliga under träningen för att tillgodose dig för att uppfylla dessa kriterier under träningsprogrammet om du inte redan fått det.

Efter framgångsrikt slutförande av Nivå II-utbildningsprogrammet, online-lektioner och accepterande av deras standard villkor, kommer du att få ett certifikat för slutförandet och uppnå titeln Reconnective Healing Foundational Practitioner (RHFP). Som en RHFP kommer du att vara berättigad att delta i programmet The Reconnection-Certified Practitioner utbildningen.

Bara nivå 2:

https://www.thereconnection.com/live-immersion-weekend

The Reconnection-Certified Practitioner Program (RCPP) (Tidigare nivå III)

För dig som jobbat ett tag som Reconnective Healing utövare och vill fördjupa din förståelse av detta arbetet och lära dig utföra The Personal Reconnection för andra, en utökad utbyte av energi, ljus och information. Detta omfattande certifieringsprogram expanderar vidare på dina förmågor som Reconnective Healing Foundational Practitioner och ger dig möjlighet att erbjuda en annan aspekt av Reconnective Healing i The Reconnection till allmänheten som en Reconnection-Certified Practitioner Utveckla och utöka din Reconnective Healing praktik

Läs mer om The Personal Reconnection : https://rhstockholm.se/the-reconnection/

Du kommer att upptäcka nya nivåer av det här arbetet du ännu inte har upplevt genom att lära dig att utföra The Personal Reconnection. Detta program granskar och utforskar vidare närmare den konst, vetenskap och filosofi som du introducerades i i nivå II: Reconnective Healing Foundational Practitioner Training Program ™

För att kvalificera sig för deltagande i denna kurs måste du vara en Reconnective Healing Foundational Practitioner, ha fått din egen The Personal Reconnection utförd under två separata dagar av en godkänd utövare.

Efter det att du lyckats slutföra denna kurs kommer du att kunna få ditt certifikat som Reconnection-Certified Practitioner och godkännande för att utöva The Personal Reconnection efter framgångsrik slutförande av dina efterkrav.

Förkunskapskrav:

  • Framgångsrikt fullföljt nivå I och nivå II och uppnå status för Reconnective Healing Foundational Practitioner.
  • Ta emot din The Personal Reconnection av en auktoriserad utövare av The Personal Reconnection.

Efter krav: ”Credentialing” (certifierings- test):

 • Utföra i rättvist utbyte och dokumentera fyra Reconnective Healing sessioner i person och två Reconnective Healing distans sessioner.
 • Planera in en ”Credentialing ”session med en godkänd mentor med ett datum minst 30 dagar efter slutförandet av din RCPP kurs. Denna session är ungefär 30 minuter lång. Framgångsrik ”credentialing” kräver att du på ett skickligt sätt demonstrerar din förmåga att utföra The Reconnectio utan instruktion.
 • ”Credentialing” krävs för att utföra Reconnection som Reconnection-Certified Practitioner.
 • Om-”Credentialing” krävs om vartannat år för att upprätthålla RCPP-status.
 • Utföra i rättvis utbyte och dokumentera fyra Reconnective Healing sessioner i person och två Reconnective Healing distans sessioner.Du kommer att upptäcka nya nivåer av det här arbetet du ännu inte har upplevt genom att lära dig att utföra The Personal Reconnection. Detta program granskar och utforskar vidare närmare den konst, vetenskap och filosofi som du introducerades i i nivå II: Reconnective Healing Foundational Practitioner Training Program ™
  https://www.thereconnection.com/reconnection-certified-practitioner-program

Till kurser och anmälan: 
Utbildningar hålls runt om i världen hela tiden och vi hoppas att Eric kommer tillbaka till Sverige snart, senast var han här i mars 2016. Det finns kurser runt om i världen mest hela tiden om du har möjlighet att resa. Läs mer om de olika kurserna hitta alla kurser  i världen: www.TheReconnection.com
(På engelska du kan välja svenska som språk i högra hörnet )

Information för gamla utövare:
För de utövare som är utbildade i de kortare gamla nivå I/II programmet och under de två övergångsåren ännu inte uppgraderat sin status
http://www.thereconnection.com/reconnective-healing-foundational-practitioner-information/

För ytterligare information vänligen besök: www.TheReconnection.com