Jag fortsätter absolut sprida ljus och information här hemma som utövare av Reconnective Healing och The Reconnection.

Däremot har jag har beslutat mig för att släppa mitt arbete som lärarassistent och mentor för The Reconnection och jag tror ingen är mer förvånad än jag själv. De är med stor glädje och tacksamhet jag arbetat som mentor och lärarassistent för The Reconnection för att dela med mig och sprida denna fantastiska ljus och information.
För de av er som känner mig vet hur mycket tid och energi, hur mycket kärlek och glädje jag känner för detta arbete och hur hängivet jag arbetat för att sprida detta och att de på många sätt inte är ett lätt beslut att ta och jag vet att jag kommer att sakna det väldigt mycket.

Ibland när vi följer vår inre väg får man ibland ta steg som inte alls verkar logiska, smarta eller att ens vara de som vi önskar, som vi inte till fullo förstår i nuet eller alls ser vart de leder men likväl känner jag mig väldigt lugn och stabil i min insikt att de steg jag just nu behöver att ta är att släppa min roll som mentor och Lärarassistent för The Reconnection.

Jag har prioriterat detta arbete över allt annat i 6 år nu och ser nu fram emot att ha tid och energi också till andra områden i livet som nu pockar på uppmärksamhet. Jag behöver helt enkelt en paus och jag hoppas kunna fortsätta som mentor och lärarassistent i framtiden, men för nu hänvisar jag till mina excellenta kollegor i The Reconnection teamet. Jag kommer fortfarande finnas kvar här som vän, kollega, medmänniska och utövare.

Dessa frekvenser är en del av mig och jag en del av dem och de är fortfarande de mest fantastiska arbete jag vet så framöver kommer jag fortsätta sprida ljus och information här hemma som utövare av Reconnective Healing och The Reconnection.

Med ljus Susanne Ankarkrans

Vill du boka tid: 0733-897 333 susanne@rhstockholm.se www.rhstockholm.se
För ytterligare information, om kurser, mentorer m.m vänligen besök www.TheReconnection.com