Susanne Ankarkrans

Jag har alltid varit intresserad av  personlig utveckling och andlighet och studerat mer eller mindre intensivt i olika perioder i mitt liv sen tonåren. 2008  mötte jag ett kall jag inte annat än kunde följa även ut i yrkeslivet. Jag trivdes då bra med mitt arbete på kontor men tog det på alldeles för stort allvar, stressade och jobbade alldels för mycket och jag” levde” inte fullt ut . En dag såg jag en annons i Hälsa om ett föredrag – ”Lär dig Heala dig själv- Heala andra” och blev alldeles varm. När jag läste Eric´s bok blev jag djupt berörd en känsla av igenkännande, att komma hem, samtidigt som det var helt nytt. Trots att jag kände mig klart intresserad var jag fortfarande lite kritisk till om det verkligen kunde vara sant.

”Reconnective Healing återkopplar oss till universums fullkomlighet genom att den återkopplar oss till den vi verkligen är och vår egen fullkomlighet”.

Jag gick den allra första kursen i Sverige maj -08 där jag även fick min Reconnective Healing session. Jag förändrades väldigt intensivt under en månad (en process som fortfarande pågår) och lever nu och uttrycker mig mycket naturligare till fullo som jag är. Sen dess har jag aldrig tvekat och är bara djupt tacksam över att ha funnit detta kall som jag arbetat med sedan dess. Det här verkar inte bara fysiskt, psykiskt eller andligt det arbetar verkligen med hela ditt väsen. Jag upptäcker fortfarande med förundran hur mitt liv förändrats både för mig och de människor som kommer i kontakt med dessa frekvenser.

I juni -08 åkte jag till den The Reconnection:s första europeiska Master konferens för att fördjupa mig i den forskning, information och filosofi som finns kring Reconnective Healing® . I januari -09 reste jag till Norge på Nivå III för att kunna erbjuda The Reconnection® som för alltid återkopplar dig till dessa frekvenser av ljus och information. I oktober -09 fortsatte jag fördjupa mig under The Reconnection:s årliga Master konferens: Science, Consciousness & Healing i Los Angeles där jag även passade på att Certifiera mig. I september 2010 antogs jag till Mentorprogrammet i Los Angeles och blev 2011 inbjuden till att bli Lärarassistent på The Reconnections seminarier och officiell Mentor till utövare. Jag har nu deltagit i dussin-talet seminarier som lärarassistent på The Reconnection:s seminarier runt om i världen och har även arbetat som mentor och med  uppfriskningskurser för utövare här i Sverige. Efter en intensiv och givande tid valde jag i början av 2014 valt att trappa ned lite genom att släppa mentor och lärarassistent yrket men fortsätter som utövare. De gav mig tid och möjlighet att utveckla och fördjupa mig i de som ledde fram till att jag nu även arbetar som Universella Kommunikatör™

I september 2014  uppdaterade jag mig till The Reconnections nya uppgraderade professionella standard både till ”Foundational Practitioner of Reconnective Healing™ samt  The Reconnection-Certified Practitioner™. Då jag redan var certifierad i de gamla systemet står både de första och den senaste certifierings datumet  på Cerifikatet för 2014.
jag förnyade mitt The Reconnection-Certified Practitioner™ i september 2016 för Camilla Hosenfeld.
( Ska sedan 2014 förnyas vartannat år för att visa att man håller professionell standard)

Oavsett var du står nu, om du är vetenskapligt, känslomässigt, andligt eller hälsointresserad finns det verkligen en ovärderlig gåva att upptäcka i Reconnective Healing® och The Reconnection®.

När jag trappade ned 2014 och efter några plötsliga väldigt starka spontana möten med vad jag då inte kunde beskriva som något annat än ”gudomliga varelser” vart jag nyfiken på att kunna kommunicera mer medvetet med dessa gudomliga varelser och inte ”bara” när de kom på spontana besök:) Det ledde mig på en resa för att utveckla denna kontakt via Kyle Gray i London , Branka Okeijn och utbildningen till Intuitive Angel Messenger™ och att jag gick gick två terminskurser i att ”Utveckla dina mediala förmågor och stå i stadig kontakt med ditt universella team” för Camilla Hosenfeld och vidare hennes första kull i yrkesutbildningen till ”Bli en Universell Kommunikatör™”.

Att komma i medveten kontakt med de ljusvarelser vi har med oss och som finns i universum har förändrat mitt liv och jag otroligt glad att jag nu har förmånen att även kunna hjälpa andra ta del av den informationen.
Jag anser att vi alla kan heala och kommunicera med dessa vänner, hjälpare, ljusvarelser och änglar de är inte för några få utvalda. Men som allt blir de mesta lättare med lite träning vilket jag ägnat mycket tid åt de sedan dess.

Jag känner mig ödmjuk och väldigt glad över att få vara med och sprida detta ljus och information och vara med på denna resa och du är varmt välkommen!

Reconnective Healing® (både för människor och djur)
The Reconnection® (Hitta din livsväg, Återkoppla dig)
Reconnective Healing® på distans
Föredrag om Reconnective Healing® och The Reconnection®

Medial vägledning
Gruppsessioner med budskap
Vägledda meditationer

Susanne Ankarkrans
utövare av Reconnective Healing® och The Reconnection®,
Foundational Practitioner of Reconnective Healing™ , The Reconnection-Certified Practitioner™ och Universell Kommunikatör™

För bokning eller vill du veta mer kontakta mig på:
Epost: susanne@rhstockholm.se eller telefon: 0733-897 333

Företaget innehar F-skattsedel.

Nedan hittar du några av mina certifikat. För The Reconnection krävs att man förnyar sitt certifikat vartannat år sedan nya regler 2014 så därför ligger de flera med olika datum. Dessförinnan hade jag gjort en frivillig certifiering som man då gjorde en gång där man blir testad att man utför sessionen perfekt. De nyaste ligger längst ner.

Foundational Practitioner of Reconnective Healing™ , The Reconnection-Certified Practitioner™Senaste certifikatet för The Personal Reconnection
senaste certifieringen till certifierad utövare