Inför din Reconnective Healing® eller The Reconnection® session

Under sessionen ligger du bekvämt på rygg på en massagebänk och blundar. Jag rör inte vid dig utan håller händerna en bit utanför din kropp.

Kläder: Använd bekväma kläder lämpliga för säsongen. Du kommer att ligga på rygg med kläderna på en massagebänk under sessionerna. (utan skor)

Sinnesstämning: Under sessionen kommer du att ligga ner på ett massagebord, blunda och ”slappna av”. Det är bäst att vara i ett tillstånd av närvaro under en session och tillåta vad som än sker. Under sessionen rekommenderas det att du inte mediterar, ber eller binder dig till några specifika resultat utan är öppen för upplevelsen precis som den är, och vet att du deltar i en positiv och spännande process som kommer till dig från Gud / Kärlek / Universum (Välj de ord du föredrar) och är avsett att ge dig exakt vad du behöver just nu.

Tid: Reconnective Healing® sessioner normalt totalt ca 1 timme inklusive samtal, varav själva Reconnective Healing sessionen tar ca 30 min, Healingen inträffar utanför begränsningar av tid och rum, så mer tid är inte bättre. En till tre sessioner föreslås normalt.

The Reconnection® består av en process som utförs under två sessioner med 1-2 dagars mellanrum ca 45 min/per session.Optimalt på två på varandra följande dagar eller varannan dag, ca 1 timme inklusive samtal per besök.

Undvik: olika former av energibehandlingar precis före och veckan efter din session. Undvik även alkohol eller andra droger när du kommer till din session, för att få ut så mycket som möjligt av din upplevelse.

Din interaktion med dessa högst påtagliga energier aktiveras under din session, och forstätter att arbeta med dig långt efter det att sessionen avslutats.

Pris / Finansiellt energi utbyte:

Reconnective Healing® 900:- både för människor och djur

Reconnective Healing® på distans: 900:-

The Reconnection® 333 € totalt oavsett utövare i hela Europa.

Om du vill betala med svenska kronor gäller dagskurs.(333 euro * Svensk köpkurs) Valutaomvandlare

Ta gärna med en varm tröja då en del kan känna sig frusna efteråt

(oavsett yttre temperatur)

Läs mer i den officiella broshyren:
Officiell broschyr – Susanne Ankarkrans

Dementi. Jag är ingen läkare, så om du är sjuk rekommenderar jag absolut att du går till en läkare först.
(eller veterinär om det gäller djur:) Du är välkommen till mig oavsett hälsotillstånd, men sluta aldrig med medicin utan din läkares inrådan. Healing innebär att återgå till ett balanserat tillstånd. Alla hälsoproblem är en kombination av de fysiska, mentala, andliga och känslomässiga (och förmodligen några andra klassifikationer vi inte har ord för)

Vi behandlar inte specifika åkommor. När du återgår till balans faller ofta hälsoproblem på olika plan bort. Vi fungerar bara som en katalysator för denna frekvens av energi, ljus och information. Därför kan jag inte ge några löften, garantier och/eller försäkringar avseende medicinska diagnoser och eller medicinsk behandling och varken diagnostiserar eller behandlar specifika hälsoproblem. Du är ensamt ansvarig för din egna medicinska omvårdnad.