The Reconnection utvecklar sitt kursprogram. I samband med den nya kursplanen, introducerar de också nya professionella titlar.

Många har genom åren önskat mer information, mer tid att öva och mer träning i att presentera detta arbete för andra, mer tid att fördjupa sig i forskningen och filosofin så de nya programmen är designade just för att ge deltagarna mer tid till just det och öka den professionella standarden som yrke.  Du kan läsa mer om de nya programmen på engelska här:
http://www.thereconnection.com/programs/general-programs/

Efter att du avslutat nya Nivå II seminariet betraktas du som ”Foundational Practitioner of Reconnective Healing” och nya nivå 3 ”Reconnection-Certified Practitioner.”

För befintliga utövare är de viktigt att se till att du får tillgång till all information om hur övergången påverkar dig. Då många genom åren kanske bytt mailadress eller mail kanske hamnar i spam mappen är det bra att vi hjälper varandra att se till att alla utövare nås av den informationen. Har du inte fått ett mail från The Reconnections kansli den 6/6 om det vänligen maila till The Reconnections kansli på: info@thereconnection.com